Om kliniken / Hitta hit

Öppettider:
Kliniken har öppet måndag – fredag 10:00 – 17:00.

Din Osteopat A. Reuterswärd’s klinik finns i ljusa och fräscha lokaler på hälsocentret Oasen i Djursholm. Fönstren i söderläge vetter mot Vendevägen och har ett enormt ljusinsläpp, som synes nedan på bild!

DSC_0400_01

Oasen i Djursholm har sina lokaler i ovanvåningen av nedanstående hus på Djursholms Torg. I markplan huseras bl.a. Apoteket i Djursholm. Huset till vänster i bild, rymmer Djursholms Vårdcentral.

På Oasen finns även ett ett flertal andra behandlingsmetoder och träningsformer – läs mer på Oasen i Djursholms hemsida.

DSC_0410_01 

Ingång till Oasen i Djursholm är på adress Gudmundvägen 7 (huset intill Djursholms Vårdcentral), parallellgatan till Vendevägen. Oasen i Djursholm är belägen en trappa upp. Se bild på porten nedan. Obs! Hiss samt rullstolsramp finns!

DSC_0415

Resväg kommunalt:  planera din resväg på SL reseplanerare. Gångavstånd från SL busshållplats Djursholms Torg till oasen är knappt 1 minut, som synes här nedan på bilden tagen från ett av klinikens fönster!

DSC_0398_01

Resväg med bil: planera din resa på hitta.se. Oasen i Djursholm ligger på Gudmundvägen 7, 182 69 Djursholm.
Det är fri parkering (P-skiva) ute på Gudmundvägen samt på Vendevägen (huvudgatan till Djursholms Torg). Observera att parkeringstider varierar. Glöm inte att ställa P-skivan!

OBS! Hundallergiker! Hundallergiker uppmärksamma på att hund finns inom lokalerna som utgör hälsocentret Oasen i Djursholm. Meddela vid bokning om ni har allergier mot hundar!

Annonser