Vårmarknad 2012!

Årets Vårmarknad på Djursholms Torg har gått av stapeln och det var många glada människor som trotsade det opålitliga vädret och besökte marknaden. Jag och några av mina medarbetare på Oasen i Djursholm hade ett partytält där vi stod idag och presenterade våra verksamheter samt så fick folk ta del av en massa bra erbjudanden.

Det var många som var intresserade av att höra mer om Osteopatisk Medicin vilket var jättekul. Att fler människor här i Sverige får höra talas om Osteopati och därmed kan ta del av den, kan leda till att många fler kan bli hjälpta med sina smärtor och besvär.

Det är var och ens eget ansvar att hjälpa sin kropp att få det den behöver för att uppnå maximal hälsa – men det är svårt när allmänheten inte har fått ta del av alla alternativen. Idag har förhoppningsvis en hel del fler upptäckt vad Osteopatisk Medicin kan göra för dem!

 

Annons