Djursholms Vårmarknad 2014

I helgen var det Djursholms Vårmarknad och jag stod då där och representerade och berättade om Osteopati, tillsammans med mina kollegor från Oasen i Djursholm. Vi bjöd på smått och gott, sålde lite produkter, delade ut erbjudanden och rabatter till nyfikna eventuella patienter/kunder, och socialiserade med såväl gamla bekantskaper som nya. Solen strålade och det var nästan högsommarvärme, och alltigenom en otroligt trevlig dag!

Här kommer lite bilder från Djursholms Vårmarknad 2014!

Djursholms Vårmarknad 2014

Klinik Din Osteopat A. Reuterswärd säljer ju numera produkter från Forever Living Products, så dem kunde man hitta hos oss!

 

Broschyrer

Alla förbipasserande fick ett broschyrpaket om Osteopati – med min egna broschyr, Svenska Osteopatförbundets broschyr, samt ett vårerbjudande om 15% rabatt på en behandling!

 

George - helkropp

George (som klinikens skelett kallas – döpt efter George Clooney i tv-serien Cityakuten:) var självklart med i år igen!

 

George close-up

Alla barn är alltid så nyfikna på George – det är jätteroligt att få berätta för dem lite om människan och de har alltid så bra frågor om människokroppen!

 

Kolasnittar

Dagen till ära hade jag bakat kolasnittar som vi bjöd på! De var ekologiska, laktosfria, till hälften dinkelmjöl, och väldigt goda!

 

Oasenblad

Vi delade ut broschyrer från Oasen i Djursholm också – här står alla medarbetare i lokalerna så att man kan få en överblick av allt man kan göra på Oasen!

 

Parasollet

Detta fantastiskt vackra parasoll hade vi nu för andra året i rad, det gav i år igen en härlig Oas och skugga från solen!

 

Ponnyridning

Torget har alltid bl.a. ponnyridning och jonglering så att även de små får underhållning. Båda dessa aktiviteter ser ni här på bild!

 

Vår plats

Här, mellan Djursholms Dressroom och Gateau, hittade ni oss från Oasen i Djursholm!

Varmt Tack till alla besökare som trotsade värmen och kom!

Annons